UGL-utbildning på Älvkarleö - fjärran från buller och stress

kursplats ugl älvkarleö herrgård

Älvkarleö Herrgård är beläget intill Dalälven i en naturskön del av Uppland. Älvkarleö är både herrgård och bruk. Från centrala Stockholm tar det drygt två timmar att ta sig hit till omgivningar som präglas av naturens lugn och skönhet.

kurserna på herrgården genomförs enligt nya versionen UGL 2008Du finner här en herrgårdsmiljö som med eftertanke sammanflätats med moderna byggnader för utbildning och konferens. Här kombineras familjär service, modern utrustning och välsmakande mat. I pauserna på din UGL-utbilding ges även tillfälle till avkoppling i de vackra naturmiljöerna.

Boende i samband med din UGL-utbildning

Du finner här nyrenoverade rum som alla är utrustade med egen dusch samt egen WC. Den romantiska stilen är dominerande i huvudbyggnaden med vackra möbler. Du finner där även både salong och sällskapsrum.

Det finns även två stycken flyglar som ligger nära intill samt en ny gästflygel. Med dessa flyglar inräknade finns det totalt 65 bäddar på Älvkarleö Herrgård.

Var?

Efter att du passerat Uppsala på väg norrut tar du den första vägen till höger efter att du kört över Dalälven. Du finner nu skyltar som det står Älvkarleö på och dessa följer du i en knapp mil tills du är framme vid herrgården.

För en mer detaljerad vägbeskrivning vänligen kontakta herrgården eller läs mer på deras hemsida nedan.

Övrigt

För att läsa mer om herrgården och om Älvkarleö där denna UGL-utbildning genomförs, besök www.alvkarleoherrgard.com.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.