UGL på 32 rum & kök - i Sigtuna med utsikt över Mälaren!

vy från restaurangen på 32 rum & kökVid Mälarens strand i det 1000-åriga Sigtuna ligger hotellet där denna UGL-utbildning genomförs. Man betonar sitt kök som en så viktig del att det fick vara med i namnet på anläggningen.

Här finns förutom flera konferenslokaler också en salong på andra våningen där man kan njuta av utsikten, koppla av eller spela biljard. Hotellet är bemannat dygnet runt.

Boende i samband med din UGL

Här finns som anläggningens namn avslöjar totalt 32 rum. Av dessa är 26 stycken hotellrum, 5 stycken utgörs av konferenslokaler och det sista rummet är restaurangen. I samband med din UGL-utbildning bor du i enkelrum med egen wc/dusch, radio och TV.

Trådlöst bredband finns i allmäna utrymmen och i de flesta hotellrum.

utbildningen i UGL på 32 rum & kök genomförs enligt UGL 2008Var?

Platsen för denna UGL-utbildning är belägen i Sigtuna, nordväst om Stockholm. Det är nära till Arlanda flygplats så det går utmärkt att flyga dit och ta en taxi därifrån.

För dig som vill åka tåg och buss går det även bra. Kontakta anläggningen för närmare detaljer. För dig som kör bil rekommenderar vi ett besök på hitta.se eller eniro.se och sök där efter Stora Gatan 79, Sigtuna.

Övrigt

För att se bilder på rummen och utsikten samt läsa mer om hotellet, vänligen besök hotellets hemsida på www.32rok.se.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.