Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

Jimmy ÖsterholmBakgrund

Uppväxt i Linköping med stor tillgång till äventyr och upplevelser med syskon och alla busungar i kvarteren. Blev tekniker, först med maskinen i centrum men sedan kom människan att bli allt viktigare. Jag har rest mycket, där alla möten med människor i olika kulturer och länder har lärt mig hur mycket som förenar oss, trots olika hudfärg, gudar osv.

Gått olika kurser i Sverige och USA inom handledning, ledarskap, coaching, personlighetstester (MBTI, Lärstilar) mm, varvat med tillämpning och självstudier. Lärde mig arbeta med äventyrspedagogik hos Project Adventure i USA. En form av Upplevelsebaserat lärande som är mycket spännande att arbeta med.

Nuvarande anställning

Sen 1993 arbetar jag i mitt företag Jimmys Teamcenter med Upplevelser och Utveckling för grupper och individer. Mesta tiden i Vackra Hälsingland. Våra Team- och Höghöjds-banor är mycket konkreta ”verktyg” som jag gärna nyttjar för att stärka samarbete och att våga mer. Arbetar nu även med handikappade grupper vilket är mycket givande.

Erfarenhet team- och ledarverksamhet

Arbetat tidvis som lärare inom olika områden, oftast med vuxna. Varit arbetsledare inom teknisk verksamhet. Har sen 93 mest arbetat med grupper/arbetslag och personlig utveckling i företag och offentlig verksamhet.

Motto

Livet är en fantastisk gåva.

Om du inte hade varit handledare för ugl så...

Skulle jag gärna låta mitt företag bli en starkare utvecklingspartner för skolan. Det finns så mycket viktigt att göra där för både lärare och elever.

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser