Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

En fråga som vi får då och då är om vi har UGL-kurser på Gällöfsta. Det är inget som vi erbjuder i vår förmedling av kurser för närvarande, men du finner vårt övriga rikstäckande utbud av dessa utbildningar under Datum och Priser. Vill du ändå ha gå en utbildning just där så finner du deras hemsida på www.gallofsta.se.

Om Gällöfsta

Detta är en stiftelse som instiftades av Sveriges Riksdag i början av 70-talet med syfte att stödja kompetensutvecklingen totalförsvarets myndigheter och organisationer. Sedan början 90-talet har stödet från staten upphört och verksamheten bedrivs på samma villkor som övriga marknaden.

Idag bedriver man konsultverksamhet, utbildningsverksamhet och konferensverksamhet. Utbildning sker både i öppna och företagsanpassade utbildningar.

Man var en av de första aktörerna på marknaden som erbjöd utbildning i UGL, Utveckling av Grupp och Ledare, och alltjämt utgör detta en betydande del av verksamheten.

Idag har antalet aktörer på detta segment av utbildningsmarknaden utökats kraftigt och det är också en av anledningarna till att vår förmedling har haft ett värde för många människor genom att de fått hjälp att välja sin kurs genom oss.

Avslutningvis

Om du definitivt vill ha en UGL på Gällöfsta ber vi dig besöka deras hemsida ovan så får du hjälp vidare. Annars är du som sagt välkommen in på Datum och Priser.

 

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser