stefan hagslätt ugl handledareStefan Hagslätt har lång erfarenhet av att handleda UGL-kurser, under tjugo års tid har han varit engagerad i UGL på olika sätt.

Utbildningen till handledare gick han 1990 och därefter har meritlistan växt på sig.

Idag är han även certifierad att handleda i FUGL vilket är den fördjupade UGL-kursen (Fördjupning UGL) som syftar till att kursdeltagarna fördjupar sig inom de olika områdena och är en förberedande kurs för de som är intresserade av att själva bli handledare.

Han är även certifierad för att handleda kurser i HUGL (Handledarutbildning),  vilket innebär att han utbildar nya UGL-handledare.

Som om detta inte vore nog arbetar han idag även som coach och mental tränare.

Ledarskapsstipendium  och föreläsningar

Stefan har även fått Chefen för Arméns ledarskapsstipendium. Detta för sitt arbete med att utveckla och implementera Problembaserat Lärande.

Tidigare har han varit lärare i ledarskap på Militär Högskolan och under några års tid föreläste han dessutom om organisation och ledarskap vid Högskolan i Halmstad inom ramen för programmet Innovation & Management.

Stefans arbete med utveckling av ledare

Stefan har verkat som konsult med uppdrag inom både offentlig och privat sektor. Dessa uppdrag har varit på alla nivåer inom organisationer, från kommunlednings- och koncernledningsnivå till medarbetarnivå.

Han har i samband med konflikthantering fungerat som stöd och samtalsledare. Han har agerat ledarutvecklare och varit bollplank vid olika insatser för att utveckla ledningsgrupper.

stefan är certifierad enligt ugl 2008Mer om Stefan

Till Stefans dolda talanger hör att han har svart bälte i karate med ett förflutet som landslagsman.

Något annat som hör till Stefans spännande utbildningar är att han även studerat vid Skandinaviska Yoga- och Meditationsskolan.

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
19 aug - 23 aug 2024
Vecka 34
Hovs Hallar, Båstad
26 500 kr 3+ Anmälan Mer information
19 aug - 23 aug 2024
Vecka 34
Hovs Hallar, Båstad
26 500 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.