Petra Lindberg är utbildad UGL-handledareMed en bakgrund inom pedagogik och ledarskap tog Petra, som tidigare hette Lindberg i efternamn, steget över till utbildning och samtalsmetodik.

Hon har varit gruppledare för Komethandledare (KBT-baserad samtalsmetodik för föräldrar) samt hjälpt såväl grupper som enskilda igenom svåra stunder av sorg i hennes arbete med sorgebearbetning.

Hennes målsättning är att vara en medmänniska, utvecklas och växa samt få relationer i min omgivning att växa.

Petra om utveckling

"Jag är intresserad av att arbeta med det som fungerar för att nå maximal effekt. Jag tycker om att se människor växa och utvecklas. Bland annat genom att själva få möta problemen och reflektera över sin situation."

Från förskolevärlden till ledarskapet

Efter att ha arbetat som förskolelärare i många år, bestämde hon sig för att satsa på ledarskap.

Hennes magisterprogram i ledarskap gav henne utbildningen som behövdes för att arbeta som förskolechef, vilket hon fortfarande gör, när hon inte är ute och håller i UGL-kurser. 

En utbildning i ADT-terapi är också något Petra har i sitt CV. 

Personligt om Petra

Född och uppvuxen i Stockholms innerstad där somrarna spenderades på ett torp i Sörmland.
Med två konstnärsföräldrar, präglades barndomen av kreativitet.
Petra menar att det har färgat hennes liv och gett henne en stor livslust och skaparglädje som hon alltid bär med sig. Petra anser sig vara en sökare, som tycker om att pröva nya saker och använda sin fantasi.  

Hon har också ett stort intresse för att möta olika kulturer, där hon fascineras av mat, språk och vanor och hur det kan påverka individen. 

Bland hennes många intressen finns bland annat resor, hennes hundar, mat och skidåkning.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.