Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

Nils Lif är certifierad UGL-handledareNils har studerat ledarskap, varit försäljningsansvarig i elva års tid och studerat ledarskap. Han har även jobbat som ansvarig för marknadsföring under två års tid i Kapstaden. Han är även engagerad som instruktör för ett flertal ledarskapsutbildningar inom försvarets frivilligorganisationer.

Nils har också studerat pedagogik, arbetsrätt, psykologi samt juridik vid Stockholms universitet.

Mer om Nils

Förutom att Nils är licenserad handledare för UGL är han även diplomerad ICF (International Coaching Federation) coach, samt instruktör för Ledarskap Idag, Direkt Ledarskap och Grundläggande Ledarskap.

Privat tycker Nils om att träna samt att umgås med familjen och vännerna. Han gillar också att förkovra sig vidare inom områden såsom personlig utveckling, gruppdynamiska processer, pedagogik och psykologi. 

Markus Amanto

Varmt välkommen att använda sökfunktionen på den här sidan för att hitta en kurs som passar dig.

Om du vill ha hjälp är du varmt välkommen att ringa oss på 08 580 800 40 så hjälper vi dig gärna.

Markus Amanto,
UGLkurser.se / Altaleda AB

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser