Nils Lif är certifierad UGL-handledareNils har studerat ledarskap i Kapstaden, varit försäljningsansvarig i elva års tid på ett multinationellt telekombolag och haft eget företag. Han är även engagerad som instruktör för ett flertal ledarskapsutbildningar inom försvarets frivilligorganisationer.

I Sverige har Nils också studerat pedagogik, arbetsrätt, psykologi samt konflikthantering vid både Göteborgs och Stockholms universitet. Idag arbetar han med utveckling av grupper och ledare i olika sammanhang.

Vid sidan av sitt övriga arbete är Nils också i färd med att certifiera sig inom NVC, Nonviolent Communication.

Mer om Nils

Förutom att Nils är licenserad handledare för UGL är han även diplomerad ICF (International Coaching Federation) coach, samt certifierad handledare för IDI (Interpersonal Dynamics Inventory) som är ett beteendetest. Han har även behörighet för att handleda blivande UGL-handledare vid deras examination.

Privat tycker Nils om att träna samt att umgås med familjen och vännerna. Han gillar också att förkovra sig vidare inom områden såsom personlig utveckling, gruppdynamiska processer och konflikthantering. 

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.