Nils Lif är certifierad UGL-handledareNils har studerat ledarskap i Kapstaden, varit försäljningsansvarig i elva års tid på ett multinationellt telekombolag och haft eget företag. Han är även engagerad som instruktör för ett flertal ledarskapsutbildningar inom försvarets frivilligorganisationer.

I Sverige har Nils också studerat pedagogik, arbetsrätt, psykologi samt konflikthantering vid både Göteborgs och Stockholms universitet. Idag arbetar han med utveckling av grupper och ledare i olika sammanhang.

Vid sidan av sitt övriga arbete är Nils också i färd med att certifiera sig inom NVC, Nonviolent Communication.

Mer om Nils

Förutom att Nils är licenserad handledare för UGL är han även diplomerad ICF (International Coaching Federation) coach, samt certifierad handledare för IDI (Interpersonal Dynamics Inventory) som är ett beteendetest. Han har även behörighet för att handleda blivande UGL-handledare vid deras examination.

Privat tycker Nils om att träna samt att umgås med familjen och vännerna. Han gillar också att förkovra sig vidare inom områden såsom personlig utveckling, gruppdynamiska processer och konflikthantering. 

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
22 maj - 26 maj 2023
Vecka 21
Flämslätt Stifts- och Kursgård, Skövde
24 200 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.