marianne littke handledare för ugl-utbildning

Marianne Littke är utbildad UGL-handledare och en av de som du kan träffa under din UGL-utbildning.

Vi gav henne möjligheten att berätta om sina tankar kring ledarskap, för att du som kursdeltagare ska få tillfälle att lära känna henne lite bättre.

"Driven av lusten att förstå min omgivning och utveckla mig som människa har jag alltid sökt mig till sammanhang där människor växer. Många saker både i privatlivet och arbetslivet har lett mig till den och där jag är idag.

Marianne som UGL handledare

Jag vill gärna använda ett coachande förhållningssätt, för det är min övertygelse att det inte är mina lösningar som deltagarna har glädje av utan att hitta sina egna svar, där mitt ansvar ligger i att skapa förutsättningar för ett sådant lärande.

Erfarenhet av team och ledarskap utöver UGL

Jag arbetar numera uteslutande med att utveckla grupper och individer i sitt eget ledarskap men jag har tidigare chefserfarenhet med budget- och personalansvar.

Förutom att jag är godkänd UGL-handledare sedan ett antal år är jag också diplomerad coach enligt ICF. Jag är också behörig att använda ett flertal självskattningsverktyg bl a SDI och Extended DISC.

Majas motto

Det finns alltid ett annat perspektiv och om jag är öppen för detta finns det alltid möjlighet till självkännedom och egen utveckling.

Men det kan också skapa nyfikenhet för att se andra saker i min omgivning som kan bidra till att öka min förståelse för olikheter, drivkrafter, behov och värderingar.

Marie är certifierad enligt UGL 2008Om jag inte hade varit UGL-handledare

Om jag inte varit UGL-handledare hade jag gjort något annat, men jag hade varit utan erfarenheten som detta ger mig och det vore en förlust".

<< Till Datum och priser för UGL-kurser

Maila ett kom-ihåg till dig själv för att hitta tillbaka till den här sidan.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
20 jan - 24 jan 2020
Vecka 04
Scandic Foresta, Stockholm
26 800 kr 3+ Anmälan Mer information
16 mar - 20 mar 2020
Vecka 12
Öjaby Herrgård, Växjö
26 800 kr 3+ Anmälan Mer information
30 mar - 03 apr 2020
Vecka 14
Hotel J, Stockholm
27 800 kr 3+ Anmälan Mer information
04 maj - 08 maj 2020
Vecka 19
Söråkers Herrgård, Sundsvall
26 800 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.