Magnus Lövgren arbetar som UGL-handledare Magnus har studerat beteendevetenskap och pedagogik, vilket resulterade i en fil.kand examen. 

När Magnus inte arbetar som UGL-handledare arbetar han inom landstinget som chef för en utbildningsenhet. 

Om du går en UGL-kurs där Magnus är handledare kan du känna dig trygg med att han har förståelse för vad chefsskap och ledarskap handlar om, då han med sin långa erfarenhet av att vara chef, ledare och utbildare kan sätta sig in i dina vardagliga dilemman och har såväl praktisk som teoretisk erfarenhet. 

Magnus och UGL

Sedan 2004 har Magnus arbetat som handledare för UGL-kurser och är av Försvarshögskolan certifierad för att genomföra den senaste versionen av ugl-kursen kallat UGL 2008. 

SDI och ICF

Andra utbildningar som Magnus har är bland annat personlighetsverktyget SDI (Strenght Deployment Inventory) samt att han är av ICF diplomerad coach (International Coach Federation).

Kursdeltagarnas växande är drivkraften

Magnus drivkraft med att arbeta som UGL-handledare är att få se människor växa och coacha gruppen genom den känslomässiga resan som kursen innebär.  

"UGL ger mig en möjlighet att se och vara delaktig i olika individers utveckling vid varje nytt kurstillfälle", menar Magnus och det är därför han trivs så bra med att handleda just UGL:en. 

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
23 sep - 27 sep 2024
Vecka 39
Strömbäcks Folkhögskola, Umeå
27 600 kr 3+ Anmälan Mer information
25 nov - 29 nov 2024
Vecka 48
Strömbäcks Folkhögskola, Umeå
27 600 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.