jan-erik richnau ugl handledare

Jan-Erik Richnau har tidigare innehaft ledande positioner i andra företag och arbetar idag med att utveckla team, ledare, säljare och hela organisationer. Han arbetar ofta med att utveckla människor genom längre och mer omfattande program för utveckling av team och ledare.

Till hans specialiteter hör också coaching, äventyrspedagogik och planering samt genomförande av olika event och upplevelser.

Inom försäljning är han licenserad konsult för Sales Call Reluctance och har under flera års tid arbetat med att förankra säljande i företagets kultur till coaching av enskilda ledare och säljare för att öka produktiviteten inom sälj och kontakter.

Jan-Eriks utbildning

jan-erik är certifierad enligt nya versionen kallad UGL 2008Till Jan-Eriks utbildningar och certifieringar hör förutom UGL-certifieringen, även SDI, Strength Deployment Inventory, Premier Edition, fördjupningskurs i KBT (Kognitiv Beteende Terapi), Äventyrspedagog-utbildning, The Human Element samt utbildning till EkoturismGuide.

På högskolenivå har Jan-Erik Richnau även studerat kommunikation och information på högskolan i Sundsvall.

Vem är Jan-Erik?

Jan-Erik Richnau beskriver sig själv som en levnadsglad tvåbarnspappa som har en passion för musik, yoga och maraton. Han ser det som en stark drivkraft hos sig själv att se andra människor växa i relation till sin uppgift och sina mål.

Till hans styrkor hör att fånga upp och driva processer med hjälp av sin lyhördhet. I slutändan vill han se konkreta resultat och förändringar efter hans insats.

<< Till Datum och priser för UGL-kurser

Maila ett kom-ihåg till dig själv för att hitta tillbaka till den här sidan.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
30 mar - 03 apr 2020
Vecka 14
Hotel J, Stockholm
27 800 kr 3+ Anmälan Mer information
20 apr - 24 apr 2020
Vecka 17
Näsby Slott, Stockholm
27 400 kr 3+ Anmälan Mer information
11 maj - 15 maj 2020
Vecka 20
Hotel J, Stockholm
27 800 kr 3+ Anmälan Mer information
08 jun - 12 jun 2020
Vecka 24
Näsby Slott, Stockholm
27 400 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.