Irene Nordahl är handledare för UGL 2008Bakgrund som chef och ledare

Iréne har erfarenhet av olika uppdrag som chef inom sjukvården i mer än 15 års tid. Därifrån har hon fått med sig en omfattande erfarenhet av att utveckla både verksamheter och medarbetare.

I flera års tid har hon inom Västra Götalandsregionen jobbat med handledning av chefer både i grupp och individuellt. Dessutom har hon då arbetat med övrig utveckling av chefer och ledare samt med grupputveckling och rekrytering.

Mer om Iréne Nordahls bakgrund

Irene är certifierad enligt uppdaterade UGL 2008I grunden är Irene sjuksköterska med påbyggnad i ledarskap och pedagogik. Hon är certifierad i OPQ 32 (Occupational Personality Questionnaire) och har erfarenhet av att arbeta med Assesment Center som metod för urval vid rekrytering av kandidater till olika chefsbefattningar.

Nuvarande verksamhet med chefsutveckling och UGL

Idag verkar Iréne som konsult sedan ett par år tillbaka i sin egen verksamhet. Där erbjuder hon utveckling för team, medarbetare och chefer. I detta ingår UGL, Utveckling Grupp och Ledare, som en given del.

<< Till Datum och priser för UGL-kurser

Maila ett kom-ihåg till dig själv för att hitta tillbaka till den här sidan.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
07 sep - 11 sep 2020
Vecka 37
Två Skyttlar, Borås
25 300 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.