Henrik Heslyk är kursledare för UGL

Henrik Heslyk arbetar med individers och gruppers utveckling utifrån en mångårig ledarerfarenhet både i Sverige och utomlands.

Henrik arbetar med Talent management Training Academy. Program som stärker grupper förmåga att behålla och utveckla engagerad ledningskompetens. En stor del handlar om att förbättra kommunikationen och ha bra strategier för konflikthantering. 

Henrik är engagerad inom företagshälsans grupp och organisationsutveckling och driver ett flertal utvecklingsprojekt för offentlig och privat sektors effektivisering. Han är en engagerad föreläsare med stort intresse att stärka människors kompetens och förändringsförmåga 

Mer om Henrik

Henrik är leg psykolog, certifierad UGL-handledare och karriärscoach med KBT, Kognitiv Beteende Terapi, inriktning. Han har skrivit boken ”Människor till låns” om engagemangsutveckling och är expertskribent inom talent management och employer branding.  

Han tycker det mest intressanta är att få följa när individer utvecklar sin talang och förmåga i grupper 

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
04 dec - 08 dec 2023
Vecka 49
Torekov Hotell, Båstad
27 900 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.