Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

Fredrik Bågenholm är handledare för UGL-utbildningar

Fredrik har tidigare under många års tid arbetat som ledare och chef inom privat näringsliv.

Hans erfarenhet från både större koncerner och mindre entrepenörsdrivna företag har gett honom en bred förståelse för gruppens och ledarskapets betydelse när det gäller att nå bra resultat.

För Fredrik är det centralt med välmåendet inom grupper och det personliga engagemanget. Det är centralt både när det gäller nå framgång och när det gäller att hantera motgångar och utmaningar.

För honom handlar ledarskap framför allt om att stötta individerna och gruppen i deras utveckling och behov för att uppnå det önskade målet. 

I sitt arbete idag arbetar Fredrik som konsult. Förutom sitt arbete som UGL-handledare arbetar han främst med organisationsutveckling samt affärsrådgivning åt mindre bolag.

Mer om Fredrik

För Fredrik känns det meningsfullt att få möjligheten att bidra till teams och människors utveckling. Att vara med och bidra till att arbetsgrupper och företag tillsammans kan hantera och gå stärkta ur problem och utmaningar anser han är en förmån och ynnest som ger mening till hans vardag.

Markus Amanto

Varmt välkommen att använda sökfunktionen på den här sidan för att hitta en kurs som passar dig.

Om du vill ha hjälp är du varmt välkommen att ringa oss på 08 580 800 40 så hjälper vi dig gärna.

Markus Amanto,
UGLkurser.se / Altaleda AB

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
03 okt - 07 okt 2022
Vecka 40
Hällsnäs Hotell & Konferens, Mölnlycke
28 800 kr Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.