christina silfverlin ugl handledare

Christina Silfverlin är utbildad handledare för att hålla i UGL- kurser, Utveckling av Grupp och Ledare, och har certifirerats för den uppdaterade versionen, kallad UGL 2008. Mer om UGL 2008, kan du läsa om, om du klickar på UGL-logotypen längst ner. Här kan du läsa Christinas egna ord och tankar kring ledarskap och UGL.

"Förutom att jag är handledare för UGL har jag socionomexamen i grunden och har därefter vidareutbildat mig i psykologi, familjeterapi, barn- och ungdomspsykologi, gruppdynamik, samt i fördjupat psykosocialt behandlings/förändringsarbete. Jag är också certifierad i England som handledare för SDI och även utbildad för att använda Myers Briggs Type Indicator testmaterial.

Erfarenhet av team- och ledarskap utöver UGL

christina är certifierad enligt nya versionen ugl 2008Under 25 års tid har jag arbetat med individ- och grupprocesser, främst med en grupp- och familjeproblematik. Jag blev UGL-handledare 1998 och tycker fortfarande att det är bland det bästa jag gjort. Min utbildning och erfarenhet i kombination med UGL, med lyhördheten och förståelsen av processen, är en god grund som genererar trygghet.

UGL är, rätt använd, väl genomtänkt i sitt flöde så att varje deltagare ges en möjlighet att utifrån sig själv påbörja en resa i växande. Att få vara delaktig som handledare i detta växande är en gåva och lika spännande och berikande vid varje UGL-tillfälle".

Favoritcitat

”Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål, måste jag först finna henne där hon är och börja just där.” (S. Kierkegaard).

<< Till Datum och priser för UGL-kurser

Maila ett kom-ihåg till dig själv för att hitta tillbaka till den här sidan.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser