Caroline Lundgren Brandberg här kursledare för UGL-utbildning

Caroline är certifierad handledare i senaste versionen av Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) och har en Civilingenjörsexamen inom Teknisk Fysik. Hon har även en Executive MBA från Stockholms Universitet inom affärsutveckling, organisation och ledarskap.

Hennes specialområden är ledarskapsutveckling, förändringsledning, strategiskt hållbarhetsarbete och grupputveckling.

Carolines tidigare erfarenhet av ledarskap och utbildning

Caroline har bott och arbetat internationellt i mer än 15 år i ledande affärsrelaterade positioner bland annat inom Ericsson i Sverige och Singapore. Hon har jobbat både med sälj, affärsutveckling, ledarskapsutveckling och utbildning samt arbetat aktivt i flera styrelser inom både bolag och stiftelser.

Hon beskriver sig själv som samarbetsfokuserad, nyfiken, engagerad, med ett stort intresse för mellanmänskliga relationer och personlig utveckling.

Mer om Caroline

Utöver att vara UGL handledare arbetar Caroline just nu med ett klimatföretag samt sitter i styrelsen för Chordate och Stockholms Universitets Advisory board för Executive management programmet.

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
29 maj - 02 jun 2023
Vecka 22
Hovs Hallar, Båstad
25 200 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.