åsa silfverberg ugl handledare

Åsa Silfverberg är skåning av hävd och inte genom födsel, så att säga. Hon bor på Österlen i ett stort hus i funkisstil där hon tillsammans med sin man har en affär för antikviteter i vilken de arbetar när tid och lust finns. Hon studerade beteendevetenskap i Lund följt av studier i marknadskommunikation och ledarskap. De senare kopplade till digitala medier på skolan Hyper Island.

Efter att ha avslutat sina studier arbetade hon på ett mindre företag inom Vodafonekoncernen både som projektledare, chef samt andra ledarbefattningar. Hon har arbetat med verktyg inspirerade av UGL som utbildningskoncept alltsedan 1997.

Nuvarande arbete

Efter att ha tillbringat två härliga år som projektledare på Hyper Island arbetar Åsa idag inom FLOOK, vilket är ett nätverk inom utveckling av koncept, organisationer och verksamheter, både inom landets gränser och utomlands.

Erfarenhet team- och ledarverksamhet utöver UGL

åsa är certiferad enligt nya ugl 2008Åsa använder UGL som ett verktyg av strategisk karaktär i sitt arbete som chef och ledare. Detta har givit henne lyckosamma erfarenheter vilket gör att hon vill vara delaktig i att påverka andra företag och organisationers förutsättningar att använda dessa verktyg strategiskt.

Detta för ett ökat välmående, ökad kvalitet och därmed ökad lönsamhet. Detta är något Åsa har möjlighet att göra som konsult och upplever som en fröjd!

Åsas motto

Hennes utgångspunkt och syn på människor i rollen som konsult och ledare är att "människor är stora nog". Hon litar på människors förmåga och är anhängare av konceptet "hjälp till självhjälp"!

Vad hade du gjort om du inte hade varit handledare för UGL-kurser?

"I så fall hade jag varit antikhandlare på heltid, farandes land och rike runt för att finna vackra vaser i jugendstil..."

Åsa är en av de uppskattade handledarna på de UGL-kurser du finner på denna sajt.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.