Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

eva ugl handledareBakgrund

Inbiten Solnabo som jobbat trettio år i skolan. Började som idrottslärare efter att ha gått GIH 1972-1974. Utbildade mig senare till dramapedagog och läste filmvetenskap och pedagogik vid Stockholms Universitet. Hela åttiotalet arbetade jag med utbildning av barnskötare och fritidspedagoger. Startade i början av nittiotalet ett estetiskt program vid gymnasieskolan i Solna och därefter en friskola med samma inriktning. Tycker mycket om att resa till Frankrike (skyller på mina vallonska gener....)

Nuvarande anställning

Rektor och VD vid företaget Stockholms Estetiska Gymnasium ek.för.

Erfarenhet team- och ledarverksamhet

Utöver UGL som biträdande rektor i sex år och som rektor i fem år. Elva års erfarenhet av personalledning och teambildning av elever.

Motto

Nyfikenhet, utveckling och föränderlighet! .

Om du inte hade varit handledare för ugl så...

Hade jag fördjupat mig i konsten att måla akvareller (kanske i en liten fransk by...)

 

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 244 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser