Ann har, med en socionomexamen i botten, i mer än 25 år arbetat med människor, deras svårigheter och utveckling. Merparten av tiden har hon verkat som personalkonsulent inom Försvaret med personalomhändertagande och personalutveckling i skilda former som huvudsakliga arbetsuppgifter.

Ugl är en del av hennes inriktning och förutom mångårig erfarenhet som UGL-handledare har hon även medverkat i framtagande av FUGL (Fördjupad UGL) och anlitas av Försvarshögskolan bland annat för genomförande av denna kurs och HUGL (Handledarutbildning UGL).

Ann driver idag KLUANN Konsult AB med krishantering, ledarskap och utveckling av grupper och individer som verksamhetsfält.

 

Från: Markus Amanto
Datum:

Min passion för UGL väcktes på min egen UGL-kurs. Jag utbildade mig till handledare och höll ett 40-tal kurser. Det berörde mig på djupet att få vara en del av deltagarnas växande som ledare och människor.

Markus Amanto

Idag är jag inte aktiv handledare, utan hjälper människor att hitta en riktigt bra UGL-kurs och gläds dagligen över att läsa utvärderingarna från de 427 organisationer vi haft som kunder de senaste åren.

Vi har 7 steg i vår kvalitetssäkring, för att jag ska kunna sova gott om natten och veta att du fått bästa möjliga förutsättningar för din UGL-kurs. Du hittar alla 193 kurstillfällen under Datum och Priser.

Markus Amanto
Utbildningsansvarig

Bokar du flera personer från din organisation på UGL-kurser?

Då har vi ett särskilt erbjudande till dig. Läs mer om Storkund UGL.

Maila ett kom-ihåg till dig själv för att hitta tillbaka till den här sidan.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser