Här finner du några av de vanligast ställda frågorna om vår förmedling av utbildning i ledarskap. Kurs-deltagare hos oss brukar uppskatta att få svar på bland annat dessa frågor. Om det är något annat du undrar över mer specifikt kopplat till UGL som ledarskap kurs, vänligen besök vår andra sida med vanliga frågor om själva kursupplevelsen.

Jag är intresserad av att utveckla mitt ledarskap. Kurs-bokningen på er sajt, hur fungerar den?

När du vill beställa information om, eller anmäla dig direkt till, UGL-kurser så går du till Datum och priser där du finner en förteckning över aktuella kurser i medarbetarskap och ledarskap. Kurs-förteckningen innehåller UGL-kurser från Abisko i norr till Skanör i söder.

Vad bör man tänka på när man ska välja sin ledarskap kurs?

Vi har ett separat dokument som beskriver vad du ska tänka på när det handlar om att välja UGL-kurs.

Ok, jag har anmält till den utbildning som ni förmedlar i ledarskap. Kurs-detaljer såsom tider och vägbeskrivning, när får jag dem?

Vi samarbetar med flera arrangörer av kurser i ledarskap. Kurs-detaljer skickas vanligen ut till dig av respektive arrangör senast två veckor innan aktuell utbildning. Skulle du ha frågor innan dess är du varmt välkommen att kontakta oss eller aktuell arrangör så hjälper vi dig.

Vad har tidigare deltagare att säga om kurser hos er?

Vad några tidigare deltagare som vi hjälpt till ledarskapsutveckling har att säga kan du läsa under Deltagare berättar. Vi är måna om att med människan i centrum utveckla ledarskap, kurs-deltagare från över 200 olika organisationer och företag som finns i vår lista över kunder kan vittna om detta.

Om du har vidare kursspecifika frågor, se som sagt även Vanliga frågor.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.