Gå din UGL på Villa Thalassa i Helsingborg.
UGL på herrgård vid havet

Thalassa betyder Hav på grekiska vilket är mycket passande då denna vackra herrgård ligger vid havet.
Villa Thalassa har en fantastisk utsikt över Öresund med badstranden bara 250 meter bort. Vid Pålsjö skog erbjuds motionsslingor och tennisbanor. Ändå är det bara 3 kilometer till centrala Helsingborg. Vill man ta en promenad finns vackra stråk längs havet. 

Det var 1903 som byggnaden uppfördes som privatbostad åt kammarherren och majoren Georg fon Dardel. Det var den danske arkitekten Andreas Clemmensen som hade äran att rita bostaden. 1934 köptes huset av Irma von Geijer, grevinnan och dottern till makarna Hallwyl. (Hallwylska palatset i Stockholm).

Här har även ett konstnärskollektiv bott på 50-talet och var då en konstskola med en konstkulturell verksamhet under ledning av bildläraren och konstnären Lasse Målare.  

Kost och Boende under din UGL-kurs

Under din UGL-kurs bor du på eget rum på Villa Thalassa i Helsingborg.

Under din UGL-kurs bor du på ett enkelrum med egen dusch och toalett. Hotellet har 35 rymliga, rökfria, stilfulla hotellrum som strävar efter såväl modern design samt komfort. 

Hitta till Villa Thalassa

Med sin närhet till Helsingborg är det lätt att ta sig hit via tåg eller bussterminal. Kommer du med flyget, är Ängelholm närmaste flygplats. Flygbussen tar dig direkt till kursgården. 

Mer information

För mer information om kursgården för denna UGL-kurs, hänvisar vi till hemsidan för Villa Thalassa i Helsingborg

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.