UGL på Två Skyttlar - svanenmärkt mötesplats med historia i Sjuhärad!

Vi förmedlar UGL-kurser på Två Skyttlar utanför BoråsPlatsen för denna UGL-utbildning har en långt historia. År 1880 uppfördes en fattigård på Hult Nedregårdens marker. Efter att verksamheten avvecklats startade tre väverskor verksamhet på platsen under namnet Tre Skyttlar. En av dem slutade och det blev då Två Skyttlar.

Efter diverse turer hölls ett internationellt fredsläger på platsen 1983 och det blev starten på inriktningen mot konferensverksamhet.

Sedan 1986 drivs verksamheten av ett privat familjeföretag och är idag en av Väst Sveriges ledande konferensanläggningar med kurser och utbildningar på programmet, med gäster från när och fjärran.

Familjen Västerteg-Göranssons målsättning är att gästerna ska känna sig "som hemma hos oss".

Boende i samband med din UGL-kurs

På denna konferensanläggning finns totalt 59 stycken 4-stjärniga rum. Samtliga rum är utrustade med toalett, dusch, strykjärn, hårtork, telefon, satellit-TV och gratis trådlös uppkoppling mot Internet. År 2000 blev man Väst-Sveriges första Svanenmärkta hotell och konferensanläggning.

Var?

Platsen för denna UGL-kurs, Två Skyttlar, är belägen söder om både Göteborg och Borås. Från centrala Göteborg tar det cirka en timme med bil till anläggningen.

Kör du bil till utbildningen finns vägbeskrivningar på Två Skyttlar hemsida nedan. Flyger gör du lämpligen till Landvetter, därifrån flygtaxi som tar cirka 45 minuter, bokar du taxin genom hotellet så kostar det 650 kronor fast pris.

Du kan även ta tåget till Borås, därifrån tåg till Kinna och sedan taxi för cirka 200 kronor sista biten.

Det finns även möjlighet att ta sig till kursen med buss 300 från centrala Göteborg och åka till Örby. Ring anläggningen i förväg så hämtar de upp dig i Örby.

Övrigt

Om du vill läsa mer om Två Skyttlar Hotell & Konferens, besök deras hemsida, www.tvaskyttlar.com (öppnas i nytt fönster).

<< Till Datum och priser för UGL-kurser

Maila ett kom-ihåg till dig själv för att hitta tillbaka till den här sidan.

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursledarens namn för mer information.

Startdatum Kursledare Totalpris Platser kvar
02 nov - 06 nov 2020
Vecka 45
Gabriella Bauer
Sten-Åke Thundal
30 800 kr Anmälan Mer information
09 nov - 13 nov 2020
Vecka 46
Marianne Nordmark
Håkan Flenhagen
25 300 kr 3+ Anmälan Mer information
22 mar - 26 mar 2021
Vecka 12
Susanne Markovska
Sten-Åke Thundal
30 800 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser på andra kursplatser, vänligen gå till Datum och Priser.