Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

UGL-utbildning på Sundbyholms Slott

Kursplats med kunglig anknytning

På medeltiden var platsen där denna UGL-utbildning hålls ett klostergods. Efter en historia med olika ägare och arrendatorer, bland annat hertig Karl, riksamiral Carl Carlsson Gyllenheim, Karl XIII och Eskilstuna stad, såldes hotellet 1987 till Sundbyholms Slott & Konferenshotell.

Idag drivs verksamheten av paret Eric Johansson och Christin Widerberg. I omgivningarna kan du promenera längs Mälarens vatten, genom slottsparken och den intilligande bokskogen. Hotellet är fyrstjärnigt och innehåller både restaurang, konferenslokaler och festvåning.

Boende under din UGL-utbildning

Här finns totalt 97 stycken hotellrum som är belägna i slottets sidobyggnader.  Internet finns tillgängligt i alla rum och alla rum har egen dusch och toalett.

Hitta till Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott är beläget i Mälardalen, en dryg timmes bilresa från Stockholm. Köranvisningar finns på hemsidan nedan.

Vill du åka tåg tar du tåget till Eskilstuna station och sedan buss nr 9 till Sundbyholm. Det går även att åka taxi från stationen och du kan då få ett fast pris om du kontaktar anläggningen om detta.

Mer information

För mer information om platsen för denna UGL-utbildning, vänligen besök Sundbyholms Slotts hemsida.

Markus Amanto

Varmt välkommen att använda sökfunktionen på den här sidan för att hitta en kurs som passar dig.

Om du vill ha hjälp är du varmt välkommen att ringa oss på 08 580 800 40 så hjälper vi dig gärna.

Markus Amanto,
UGLkurser.se / Altaleda AB

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursledarens namn för mer information.

Startdatum Kursledare Totalpris Platser kvar
13 mar - 17 mar 2023
Vecka 11
Patricia Stahl
Meddelas senare
25 400 kr Anmälan Mer information
02 okt - 06 okt 2023
Vecka 40
Patricia Stahl
Meddelas senare
25 400 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser på andra kursplatser, vänligen gå till Datum och Priser.