Denna UGL-kurs hålls på Hotel Riviera Strand

UGL-kurs intill långsträckt sandstrand på den svenska rivieran

Det ursprunliga Hotell Riviera öppnades 1932 som ett av de första badortshotellen i Sverige. Det var även känt för sin vackra innergår och terass samt som ett dansställe. Det nya hotellet där denna UGL hålls öppnades 2015 med sikte på att vara ett lyxigt familjehotell. Här finns elva konferenslokaler i olika storlekar, små och stora loungeytor samt ett poolhus med bastu och även japanska utomhusbad.

Som kuriosa kvarstår från det ursprungliga hotellet den ursprungliga kiosken som idag är ett så kallat q-märkt funkishus.

Boende i samband med din UGL-kurs

Ett av rummen på Hotel Riviera Strand

Här finns totalt 144 rum i form av lägenhetssviter. Du bor i eget rum under din UGL-kurs och samtliga rum har modern dusch och toalett.

Här finns även ett poolhus samt ett gym med maskiner för styrketräning och fria vikter, samt löpband, motionscyklar och en roddmaskin.

Hitta till Hotel Riviera Strand

Hotellet är beläget vid Båstad, mellan Halmstad och Ängelholm. 

Åker du kommunalt tar du av mot Båstad från E6 och följer väg 115 mot Båstad. Precis vid OKQ8 vid infarten till Båstad följer du skylt "Riviera". Efter att ha svängt höger in på Rivieravägen har du efter några hundra meter hotell framför dig och hotellet på din vänstra sida.

Kommer du med tåg kliver du av vid Båstad station. Därifrån kan du sedan ta taxi, cirka 6 minuter, eller ta exempelvis buss 501 till busshållplats Rivieravägen och sedan gå 800 meter till platsen för din UGL-kurs.

Med flyg tar du dig till Ängelholm/Helsingbort Airport och sedan taxi därifrån.

Mer information

För mer information om platsen för denna UGL-kurs, vänligen besök Hotel Riviera Strands hemsida.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.