Denna UGL-kurs genomförs på Örums Nygård

UGL-utbildning med Österlen utanför fönstret

På Örums Nygårds Gårdshotell vill man vara det familjära hotellet på Österlen. Anläggningen för din UGL övertogs 1969 av Birgitta och Sven-Åke efter Sven-Åkes föräldrar. De drev den först som en gård med djur, men sadlade 2002 om och har sedan dess gjort om gården till både hotell och konferensanläggning.

Idag drivs anläggningen av deras dotter Maria tillsammans med sin sambo Magnus. I köket vill man erbjuda skånsk mattradition med en twist och i spaavdelningen en chans för kropp och själ att återhämta sig.

Boende under din UGL-utbildning

Ett rum på Örums Nygård

På Örums Nygård finns totalt 15 rum. Maria och Magnus som driver anläggningen har strävat efter att inreda varje rum med sin egen personlighet och gett rummen namn såsom Havren, Hagen, Betan och Kornet. På rummet där du bor under din UGL-utbildning har du egen dusch, toalett och TV.

Hitta till Örums Nygård

Platsen för denna UGL-utbildning ligger på Österlen mellan Simrishamn och Ystad, drygt 2 mil från respektive stad. Vägbeskrivning för att köra bil till Örums Nygård hittar du enklast på en karttjänst online eller genom att kontakta kursgården på länken nedan.

Om du åker tåg, tar du lämpligen tåget till Simrishamn eller Ystad och sedan taxi därifrån. För närmare detaljer, kontakta kursgården på länken nedan.

Mer information

För mer information om platsen för denna UGL-utbildning, vänligen besök Örums Nygård Gårdshotells hemsida.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.