Odengården Hotell och Konferens är kursplats för UGL-kurser
UGL med ängar och skog som närmsta granne

På Odengården är du långt ifrån all jäkt och stress. På denna intima konferensanläggning har ni möjlighet att sitta i lugn och ro i grupprum och allmänna utrymmen. Konferensrummen är bra planerade då de ligger längst ut i byggnaderna, vilket gör att inga andra konfererande grupper behöver ta vägen förbi ert konferensrum och ni slipper spring utanför i korridoren. 

Historia

Är 1976 byggdes Odengården av Svenska Sockerfabriks AB, dåvarande Sockerbolaget.  Sitt nuvarande utseende har den efter omfattande om- och tillbyggnad som skedde i slutet av 1980-talet. På åttiotalet användes Odengården enbart av Sockerbolaget som en intern konferensgård och skötseln tog personalstiftelsen hand om. Nuvarande ägare har bedrivit konferensverksamhet här sedan 2007.

På kursgården finns tre konferensgårdar, samt fyra grupprum för enskilda samtal och grupparbeten. 

Det är inte långt till Söderåsens nationalpark härifrån och till sommaren kommer många gäster som kommit till Röstånga för att vandra, spela golf eller paddla kanot. 

Mat och boende under din UGL

Under din UGL-kurs bor du i ett enkelrum på Odengården Hotell och Konferens i Röstånga, SkåneMat är en viktig del av din upplevelse under din UGL-kurs. Att få sätta sig till dukat bord till både frukost, lunch och middag och njuta av svensk husmanskost lagad med kärlek gör gott för både kropp och själ. I restaurangen anser man sig ha god kunskap om födoämnesallergier.

På Odengården finns 25 rum. Under din UGL-kurs bor du själv i enkelrum med toalett och dusch. Du har TV på rummet såväl som tillgång till trådlöst internet. I den stora restaurangen finns möjlighet för upp till 80 sittplatser. 

Hitta till Odengården i Röstånga

De närmaste större orterna är Höör och Ljungbyhed. 

Kommer du med bil åker du riksväg 108 eller 13 och där dessa vägar möts, ligger Röstånga. Från Malmö, via Eslöv är du framme på en timme. Från Helsingborg, via Ljungbyhed är det också ungefär en timmes resväg. 

Kommer du med allmänna kommunikationsmedel kikar du lättast in på Skånetrafikens hemsida. Från Lund eller Malmö kan du ta Pågatågen till tågstationen i Stehag, sedan är det buss 518 som tar dig till Röstånga. Resan från Malmö tar cirka en timme. 

Kommer du långväga ifrån är Ängelholms flygplats närmast. Den ligger fem mil nordväst om Röstånga. 

Mer information

För mer information om kursplatsen för din UGL, eller kanske hjälp att hitta dit, rekommenderar vi att ni kontaktar Odengården Hotell och Konferens direkt.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.