UGL-utbildning på Norregård - i vackra omgivningar på Sveriges sydligaste spets

UGL-utbildning på Norregård Hotell och KonferensI Falsterbos hjärta, längst ner i Skånes södra delar, finner du Norregård Hotell & Konferens. Norregård är en typiskt Skånsk kringbyggd gård som har anor ända från 1700-talet och som idag är en heltäckande konferensanläggning för både stora och små grupper.

Moderna och effektiva möteslokaler kombineras här med naturupplevelser och en unik atmosfär. Gården renoverades och byggdes till år 2001 och är beläget 5 minuters promenad från stranden. Anläggningen drivs av familjen Wilander som hälsar dig varmt välkommen.

Boende i samband med din UGL-utbildning

Här finns totalt 39 rum och under din UGL-utbildning bor du i eget rum med egen dusch och toalett. Konferenslokaler finns det totalt 6 stycken och två grupprum på anläggningen.

Var?

Central och lugnt beläget i centrala Falsterbo tar det 20 minuter med bil från Malmö och en knapp halvtimme från Köpenhamn.

UGL-kursen på Norregård genomförs enligt UGL 2008För en detaljerad vägbeskrivning om hur du tar dig till din UGL-utbildning, vänligen besök Norregårds hemsida nedan.

Det finns även möjlighet att flyga till Sturup eller Kastrup och ta taxi därifrån, eller tåg till Malmö Central och taxi därifrån.

Övrigt

Mer information om denna anläggning finner du tills vidare på deras hemsida www.norregard.com.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.