UGL på LV-Byn - I Roslagens famn på en blommande ö

kursplats ugl lv-bynLV-byn ägs samt drivs av Luftvärnets Befälsutbildningsförbund och är endast öppen på sommarhalvåret. LV-byn ligger vid en skyddad vik, Samnäsfjärden, i Ålands Hav och har ett mycket ostört och naturskönt läge med vackra ängar, ständer och vatten.

Anläggningen upplevs som fräsch och med enklare standard än hotell. Här finns även en bastu med egen altan och utsikt öven en vindskyddad vik med sandstrand, brygga och vass.

Boende i samband med UGL-kurser

LV-byn består av 13 stugor målade i rött och vitt, samt ett antal mötessalar och grupprum. Totalt på anläggningen, som deltagarna på denna UGL-kurs har för sig själva under utbildningen, finns 90 sängar i totalt 46 rum. Matsalen ligger i en egen byggnad med altan och uteplats.

Under din UGL-kurs bor du i enkelrum på LV-byn med egen dusch och toalett.

kurserna på lv-byn genomförs enligt nya UGL 2008Var?

LV-byn finns på Väddö, lite mindre än fyra mil norr om Norrtälje. Närmsta större ort är Älmsta som ligger tio kilometer åt nordväst.

Det är cirka tio mil från centrala Stockholm, närmare vägbeskrivning finns på LV-byns hemsida nedan. Det går även att åka buss, vilket tar cirka två timmar från Stockholm.

Övrigt

För att läsa mer om LV-byn där denna UGL-kurs hålls, besök www.forsvarsutbildarna.se/vaddo/.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.