UGL på Löftadalen - med närheten till havet som inspiration!

bild av löftadalens folkhögskola dit vi förmedlar uglNågra mil söder om Göteborg ligger denna plats med anor från 1930-talet då här låg ett badhotell med tillhörande restaurang. Idag sker här utveckling av både ledare och människor i allmänhet genom folkhögskolan och anläggningen för konferens som nu huserar i fastigheten.

Havet finns alldeles inpå och här låg en gång i tiden Västkusten största dansrotunda med kända artister som uppträdde. I omgivningar finns både sandstrand, bokskogar och flertalet historiska sevärdheter.

Boende i samband med UGL-kurser

På Löftadalens Folkhögskola finns totalt 58 bäddar fördelade på 29 rum. Hösten 2006 färdigställde man det nya konferensboendet Kajutan med 20 stycken rum med arbetplats, TV och datakommunikation.

Samtliga rum har egen dusch och toalett. Under din UGL-kurs bor du in enkelrum.

Var?

Mellan Göteborg och Varberg, tre mil söder om det förra och fyra mil norr om det senare. Vill du åka tåg och buss går det bra från Göteborg med pendeltåg till Kungsbacka och byte till buss 732 som går till Åsa som är din slutdestination. Från Varberg tar man buss 715. Busshållplatsen att kliva av vid heter Åsa Idrottsplats och ligger 200 meter från Löftadalens Folkhögskola.

Med bil tar du E6 och tar av vid avfart 58 eller 57 beroende på om du kommer norrifrån eller söderifrån. Skyltning mot Åsa. För vägbeskrivning sista biten se hemsidan nedan.

Kursavgift för denna UGL (inkluderar kost och logi)

För kurser under 2008 är kursavgiften 18500 kronor exklusive moms.

Övrigt

Om du vill läsa mer om Löftadalens Folkhögskola, besök deras hemsida, www.loftadalen.fhsk.se (öppnas i nytt fönster).

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.