Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

Denna UGL-kurs hålls på Hotell Statt i Hässleholm

UGL-kurs centralt i Hässleholm

Här har bedrivits hotellverksamhet sedan 1914 och idag ägs hotellet av familjen Jakobsson. Även om kursplatsen ligger centralt finns naturen relativt nära och det finns även en vandringsled som startar precis utanför entréen.

Kursplatsen är privatägd, men är ansluten till Signature Collection som är Best Westerns fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept.

Boende i samband med din UGL-kurs

Ett av rummen på hotellet där din UGL-kurs hålls

Här finns totalt 93 unikt inredda rum. Samtliga rum är totalrenoverade från 2017 och framåt. Du bor i eget rum under din UGL-kurs och samtliga rum har egen dusch och toalett.

Här finns även ett mindre gym. För aktuella maskiner och utrustning som finns på gymmet vänligen kontakta kursplatsen direkt via länken nedan. 

Hitta till Hotell Statt

Hotellet är beläget cirka 100 meter från järnvägsstationen i Hässleholm. Med tåg tar det cirka 3,5 timme från Stockholm, 3 timmar från Göteborg och från Malmö 40-50 minuter.

Kommer du med bil hittar du hotellet centralt på Frykholmsgatan 13. Värt att notera är att hotellet inte har några egna parkeringsplatser utan hänvisar till Kulturhusets Parkeringshus som ligger cirka 100 meter från hotellet eller att parkera på andra markerade parkeringsplatser i stan där det kostar dagtid, men normalt är fri parkering mellan 18-09.

Mer information

För mer information om platsen för denna UGL-kurs, vänligen besök Hotell Statts hemsida.

Markus Amanto

Varmt välkommen att använda sökfunktionen på den här sidan för att hitta en kurs som passar dig.

Om du vill ha hjälp är du varmt välkommen att ringa oss på 08 580 800 40 så hjälper vi dig gärna.

Markus Amanto,
UGLkurser.se / Altaleda AB

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursledarens namn för mer information.

Startdatum Kursledare Totalpris Platser kvar
05 dec - 09 dec 2022
Vecka 49
Patricia Stahl
Meddelas senare
23 900 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser på andra kursplatser, vänligen gå till Datum och Priser.