Denna UGL genomförs på Hotel Tylösand

UGL-kurs med utsikt över Kattegatt

Hotel Tylösand ligger intill den välkända stranden med samma namn och flera av rummen där den UGL-kurs hålls har utsikt över sanddynerna. År 1870 anlade Tullverket en tullstation här för att få bukt med smugglingen som pågick, men det dröjde till 1915 innan Restaurang Tylösand, som det då hette, invigdes. Det senare blev en stor succé och snart byggdes området ut och blev den semesterdestination det är idag.

Anläggningen ägs sedan 1995 av musikern Per Gessle och affärsmannen Björn Nordstrand. Här finns ett av Sveriges största fotogallerier med verk av fotografer runt om i världen, samt en samling med Per och Åsa Gessles Ferraribilar utställda.

Ett av rummen där denna UGL-kurs genomförs

Boende i samband med din UGL

Här finnt totalt 231 hotellrum. Du bor i eget rum under din UGL-kurs och samtliga rum har egen dusch, toalett, vattenkokare, strykfaciliteter, TV med interaktivt system och hårfön.

På anläggningen finns fritt trådlöst internet. 

Hitta till Hotel Tylösand

Kommer du med tåg åker du Halmstad och tar sedan sedan busslinje 3 som avgår från Resecentrum i Halmstad. Bussresan tar cirka 30 minuter till hållplats Tylösand och sedan är det tre minuters promenad till kursplatsen.

Kommer du med flyg till Halmstad flygplats tar det cirka 12 minuter med taxi till anläggningen.

Med bil tar det cirka en timme och 40 minuter från Göteborg och cirka 1 timme och 50 minuter från Malmö. Kommer du norrifrån på E6:an svänger du av mot Halmstad N och kör sedan mot Halmstad centrum, för att sen följa lokalslingan mot Tylösand. Kommer du söderifrån på E6/väg 117 så svänger du av mot Halmstad S och kör sedan mot Halmstad centrum, för att sen följa lokalslingan mot Tylösand. Adressen är Tylöhusvägen 28, Halmstad.

Mer information 

För mer information om platsen för denna UGL, vänligen besök Hotel Tylösands hemsida.

Aktuella kurser på denna kursplats

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursledarens namn för mer information.

Startdatum Kursledare Totalpris Platser kvar
07 okt - 11 okt 2024
Vecka 41
Erik Palmqvist
Eva Selleck
29 600 kr 3+ Anmälan Mer information
04 nov - 08 nov 2024
Vecka 45
Lhinn Holmbergh
Jenny Holmén
29 600 kr 3+ Anmälan Mer information
02 dec - 06 dec 2024
Vecka 49
Erik Palmqvist
Emma Nilsson
29 600 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser på andra kursplatser, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.