Denna UGL-kurs hålls på Hotel Skansen i Båstad

UGL-kurs i centrala Båstad vid havet

Huvudbyggnaden på Hotel Skansen där din UGL-utbildning hålls uppfördes 1877 som sädesmagasin. På 1920-talet byggde man om till mötesplats och hotell för prominenta tennis- och badgäster. Sedan tidigare fanns ett kallbadhus uppfört i Båstad som stod på den plats där hotellets nuvarande kallbadhus ligger.

Kung Gustav V var en flitig besökare som även spelade tennis här. Ludvig Nobel använde under sina glansdagar hotellet som glamorös gräddhylla och teservering. Idag är anläggningen en del av GRAM Hotels och är öppet året runt för konferens-, weekend-, mat- och spaupplevelser. 

Boende i samband med din UGL-kurs

Ett av rummen på platsen där din UGL-kurs hålls

Här finns sammanlagt 172 rum av olika storlekar. Du bor i eget rum under din UGL-kurs och samtliga rum har egen dusch och toalett samt TV, badrock och tofflor.

Här finns gym både inomhus och utomhus. Samtliga rum har tillgång till gratis trådlöst internet.

Hitta till Hotel Skansen

Kommer du med tåg åker du med Öresundståg eller SJ till Båstads nya station. Därifrån tar du anslutningsbuss till centrala Båstad. Med flyg reser du med SAS eller BRA till Ängelholm/Helsingborg Airport. Taxi därifrån till kursplatsen tar cirka 20 minuter. Kontakta kursplatsen via länken nedan för att boka taxi.

Kommer du med bil ställer du in kartan på Hotel Skansen i centrala Båstad. När du är på Köpmansgatan kör du in på Hamngatan eller Tennisvägen för att komma till hamnparkeringen eller hotellentrén.

Mer information 

För mer information om platsen för denna UGL-kurs, vänligen besök Hotel Skansens hemsida.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.