UGL på Högberga Gård - högt över vattnet med utsikt över skärgården

Högberga Gård på Lidingö är platsen för denna UGLPå södra Lidingö i Stockholm ligger Högberga Gård med utsikt över de närliggande skärgårdsöarna och farleden in till Stockholm. Den slottsliknande byggnaden byggdes år 1911 av Klas Fåhreus som ett konstens tempel för sin berömda samling och ett hem för sin familj.

Konferensverksamhet startades här 1964 och via tillbyggnader och renoveringar genom åren finns här i dag en modern konferensanläggning för utbildningar såsom UGL.

Huvudbyggnaden är idag byggnadsminnesförklarad och här finns bland annat som sagt flera vackra utsiktplatser, ett konstgalleri och det så kallade Kinarummet.

Boende i samband med din UGL

Totalt finns här 66 stycken moderna rum, samliga med egen dusch/toalet, samt TV, radio och hårfön. På anläggningen finns också en separat rekreationsavdelning med bar. Under din UGL-utbildning bor du i enkelrum.

UGL-kursen på Högberga Gård genomförs enligt UGL 2008

Var?

Åker du tåg/buss så tar du Tunnelbanan till Ropsten. Där byter du till Lidingöbanan och åter till Högberga Station varifrån det är en skyltad promenad på 800 meter till anläggningen.

Med bil är restiden från centrala Stockholm cirka 20 minuter. Då kör du över bron mot Lidingö, följer skyltar mot Gåshaga och sedan efter ytterligare cirka 6 km skyltar mot Högberga Gård.

Kontakta anläggningen via hemsidan nedan för närmare vägbeskrivning eller för hjälp med att till exempel boka taxi.

Övrigt

Mer om platsen för denna UGL, finner du på Högberga Gårds hemsida: www.hogberga.se

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.