Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

Denna UGL hålls på Gullmarsstrand Hotell & Konferens utanför Uddevalla

UGL i Bohusläns skärgård utanför Uddevalla

Gullmarsstrand har drivits av de tre bröderna Nilsson i närmare 40 års tid. Det köpte huset Klinten som var till salu när bröderna besökte Fiskebäckskil. Därifrån växte sedan dagens anläggning fram.

I det KRAV-certifierade köket serveras huvudsakligen lokala råvaror utifrån säsong. Här finns ett gym med löpband och diverse andra maskiner.

Boende under din UGL

Ett av sällskapsutrymmena på Gullmarsstrand

Här finns totalt 84 rum och alla rummen är utrustade med Carpe Diem sängar. Du bor i eget rum under din UGL och alla rum har egen dusch och toalett samt telefon, TV, trådlöst internet, hårock och badrock.

Hitta till Gullmarsstrand Hotell & Konferens

Kommer du med flyg så är Landvetter utanför Göteborg närmast eller Trollhättan/Vänersborgs flygplats. Kommer du med tåg kliver du av i Uddevalla. Därifrån kan du sedan ta buss eller taxi till Fiskebäckskil där kursplatsen ligger. Mer information om bussar hittar du på Västtrafisk hemsida.

Med bil tar det cirka en timme och 15 minuter från Göteborg. Från väg 161 svänger du mot Fiskebäckskil och följer sedan skyltning mot Gullmarsstrand. Närmare vägbeskrivning finns på anläggningens hemsida som du hittar via länken nedan.

Mer information

För mer information om platsen för denna UGL, vänligen besök Gullmarsstrands hemsida.

Markus Amanto

Varmt välkommen att använda sökfunktionen på den här sidan för att hitta en kurs som passar dig.

Om du vill ha hjälp är du varmt välkommen att ringa oss på 08 580 800 40 så hjälper vi dig gärna.

Markus Amanto,
UGLkurser.se / Altaleda AB

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser