Information gällande COVID-19: UGL-kurserna genomförs fortlöpande med anpassningar för att förebygga smittspridning och skapa en säker miljö i samband med din kurs. Vi följer utvecklingen och förhåller oss till de direktiv som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Läs mer

UGL-kurs på Grythyttans Gästgivaregård

Kursplats med historiska vingslag

Grythyttans Gästgivaregård där denna UGL-kurs hålls uppfördes 1641 på order av Drottning Kristina. 1973 var byggnaden i så uselt skick att den räddades med bara en rösts marginal då kommunen ville bygga annat på platsen. 

Hembygdsföreningen kom in i bilden och skapade nytt liv i gården. Tillsammans med Carl Jan Granqvist som också kom in i bilden skapade den kultur- och matmiljö av hög klass.

Boende under din UGL-kurs

Här finns 54 stycken rum totalt. Alla är individuellt designade med egen stil. Man har som filosofi att uppmuntra sina gäster till samtal och därför fiinns ingen TV på rummet. 

Trådlöst nätverk finns tillgängligt överallt och alla rum har egen dusch och toalett.

Hitta till Grythyttans Gästgivaregård

Gästgivaregården där din UGL hålls ligger centralt i Grytthyttan, 8 mil norr om Örebro. Du kan köra egen bil och anvisningar finns då på hemsidan nedan.

Vill du åka tåg och buss tar du tåget till Örebro och sedan buss 302 eller 802 till Grytthyttan. Resan tar en dryg timme med buss.

Mer information

För mer information om denna kursplats för UGL, vänligen besök Grytthyttans Gästgivaregårds hemsida.

Markus Amanto

Varmt välkommen att använda sökfunktionen på den här sidan för att hitta en kurs som passar dig.

Om du vill ha hjälp är du varmt välkommen att ringa oss på 08 580 800 40 så hjälper vi dig gärna.

Markus Amanto,
UGLkurser.se / Altaleda AB

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser