Tommy Olsson är certifierad UGL HandledareGår du en UGL-kurs där Tommy Olsson är handledare, hamnar du i trygga, erfarna händer. Tommy har arbetat som UGL-handledare sedan början av 1980-talet.  

Tommys certifieringar utöver UGL

Förutom att vara av Försvarshögskolan certifierad UGL-handledare är Tommy även certifierad handledare för SDI (Strength Deployment Inventory), FIRO Element-B™, Förtroendefullt samarbete (Radical Collaboration) samt Mental rådgivning med eLPT (ledarskapsprofilering).

Bakgrund

Uppväxten i en lantbrukarfamilj, med en lång yrkeskarriär inom Försvarsmakten och som utbildare inom idrotten (bland annat med ledarutbildning av ett juniorlandslag) har gett Tommy en erfarenhet av hur vi människor fungerar och arbetar tillsammans. 

En stor del av sitt yrkesverksamma liv har Tommy ägnat åt utbildning av personal. Han har även hjälpt människor som befunnit sig inför ett byte av yrke eller karriär.  

Sedan 2005 driver Tommy en egen konsultfirma, med fokus på ledarskap, samarbete och grupputveckling.

Tommy som UGL Handledare

Tommy är av Försvarshögskolan certifierad UGL-HandledareFör Tommy är det viktiga vid alla utbildningstillfällen att den upplevs jordnära och bjuder in deltagarna så de känner delaktighet.

Att delta i en UGL är en förutsättning för att organisationer ska blomstra, då samarbete och samverkan är så viktigt i dag, menar Tommy. Att som ledare förstå hur vi människor fungerar tillsammans och hur en arbetsgrupp utvecklas ger dig insikt i de krav som ställs på ditt ledarskap. En UGL ger dig bättre förutsättningar för ditt ledarskap.

Personligt om Tommy

Tommy bor tillsammans med sin familj strax utanför Visby och ägnar fritiden bland annat åt att vara ledare och utbildare inom idrottsvärlden. 

 

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.