Monika Götesdotter arbetar som UGL-handledareMonika Götesdotter utbildade sig till UGL-handledare, Utveckling av Grupp och Ledare, år 2007.

Hon är även omcertifierad enligt den uppdaterade versionen av denna utbildning i ledarskap, kallad UGL 2008.

Projektledning och arbete i ledningsgrupp

Monika är en van handledare av grupper bestående av personer från olika kulturer och nationaliteter. Hon har arbetat såväl med internationella ledningsgrupper på global nivå som med introduktion av nyanställda på lokala arbetsplatser och känner att hon kan röra sig ledigt på alla nivåer.

Monika har erfarenhet av projektledning av internationella IT-projekt och förändringsarbete inom olika ledarbefattningar. 

Utbildningar inom ledarskap

Handledning av ledningsgrupper, teambuilding, samt coaching både av grupp och individ är andra områden Monika har erfarenhet av.

Hon är certifierad inom personlighetsverktyget SDI (Strength Deployment Inventory) samt diplomerad coach enligt ICF (International Coach Federation) samt licenserad Human Element Practitioner.

Mer om Monika

Monika äger och driver sin egen firma på heltid sedan 2012, med tjänster för utveckling inom exempelvis ledarskap, team, individ, kommunikation och feedback, konfliktkompetens och förändringsarbete.

Tidigare har hon under 12 år varit anställd på IKEA där hon haft sina uppdrag främst inom ledarskaps- och teamutveckling, men även som chef och ledningsgruppsmedlem.

Ledord: förtroende och balans

Förtroende

"Basen i mina relationer är ömsesidigt förtroende för varandra, en tro på att alla människor i grunden är goda och gör så gott de kan i varje given situation."

Balans

"Balans mellan arbete och fritid, balans mellan min målmedvetenhet och min omtanke om andra, mellan kropp och själ och mellan tanke och känsla". 

"Din tro formar dina tankar
Dina tankar formar dina ord
Dina ord formar dina handlingar
Dina handlingar formar dina vanor
Dina vanor formar dina värden
Dina värden formar din framtid"

Mahatma Gandhi

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
02 sep - 06 sep 2024
Vecka 36
Vann Spa Hotell & Konferens, Lysekil
29 700 kr 3+ Anmälan Mer information
30 sep - 04 okt 2024
Vecka 40
Torekov Hotell, Båstad
29 700 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.