markus eriksson ugl handledareMarkus Eriksson

Markus har varit UGL-handledare sedan år 2000 och är idag ledare för förmedlingen av UGL-kurser via denna sajt.

Bakgrund

Som barn tillbringade Markus en hel del tid på egen hand och lekte med fantasin som bästa kompis. Under sina uppväxtår kände han sig lite utanför när det gällde grupper. Detta är något som han ser som en stor drivkraft till att han valt att arbeta med relationer samt utveckling av mänsklig potential.

Han utbildade sig till Idrottslärare på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm mellan 1990-1993. Detta då han tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Inriktningen på att arbeta upplevelsebaserat med utveckling av människor och grupper kom han in på i samband med tre års vistelse i USA med början år 1994. Där arbetade han med upplevelsebaserad teambuilding och som chef för äventyrsprogrammet på Camp Horizons i Virginia.

Därefter har han utbildat sig till UGL-handledare och även inom emotionell debriefing. Han har även gått en utbildning över 3 års tid med inriktning på psykosyntes.

Nuvarande arbete

För närvarande driver han Advenire AB och arbetar där med helhetshälsa, författande av multimediaprodukter och nätverkande.

Erfarenhet team- och ledarverksamhet utöver UGL

Markus arbetade under 3 års tid med början 1994 i USA med utveckling av grupper, individer och ledare. Detta följdes av ett par års arbete hos utbildningsföretag i Sverige innan han startade Advenire i början av år 1998. Där har han arbetat dels med nybildade som vill lägga en bra grund för framtida samarbete samt med befintliga grupper som av olika anledningar vill förbättra sitt samarbet inom företag och andra organisationer.

Markus motto

Våga vara mer!

Vad hade du gjort om du inte varit handledare för UGL?

Då hade jag troligt drivit en web-byrå som designade websajter på Internet med fokus på kreativitet, bra utseende, funktion och budskap. Kanske hade jag också målat tavlor och författat noveller på en ö någonstans utanför Australiens kust.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.