Jan Ingerlund är handledare för UGL

En av handledarna du kan möta på din UGL-kurs är Jan Ingerlund. Han är handledare för flera olika utbildningar. Bland annat UGL (Utveckling av Grupp och Ledare), FUGL (Fördjupad UGL) samt HUGL (Handledarutbildning UGL).

Förutom detta är han en av få i Sverige som även är officiellt utbildad och certifierad handledare för den internationella versionen av UGL på engelska.

Jan examinerar även nya handledare i UGL åt Försvarshögskolan.

Lång erfarenhet av ledarskap

Jan har sedan början av 2000-talet arbetat på heltid med utveckling av grupper och ledare. Före det så arbetade han i över 17 år som både säljare, utbildare, jan är certifierad enligt nya UGL 2008försäljningschef samt som regionchef i ett flertal större tjänsteföretag.

Ett stort friluftsintresse

Jan har även ett stort friluftsintresse med över 20 års erfarenhet som friluftsledare för segling, havskajak, långfärdsskridsko och fjällturer på skidor vintertid. Han leder kurser i iskunskap och utbildar nya ledare för skridskoturer i både Sverige och Finland.

Han arrangerar också både kurser och turer i havskajak som hålles både hemmavid i Stockholms skärgård samt vid Lofoten. Många lyckade arrangemang kommer här av hans kombination av erfarenhet, känsla och engagemang.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.