inger johanne jensen ugl handledare

Inger Johanne Jensen är certifierad UGL-handledare sedan 2004 och behärskar både det svenska och norska språket väl. Hon är bosatt i Risör, beläget söder om Oslo, i Norge.

Inger Johannes yrkesbakgrund innefattar arbete som fackansvarig för utveckling av människor genom skapande kulturaktiviteter samt som ekonomiansvarig och marknadsansvarig vid Risör Konstforum.

Ledarskap och relationsutveckling

Hon har även varit ansvarig för försäljning, administration och ledarskap vid Stella Polaris, en professionell teatergrupp. Dessutom har hon arbetat som lärare inom bland annat Risörs kommun samt med psykiskt utvecklingshämmade personer. Sedan 2006 bedriver hon eget företag inom relationsutveckling.

Ingers utbildningsbakgrund

inger johanne är certifierad enligt nya UGL 2008Hennes utbildningsbakgrund innefattar studier på Företagsekonomiska Institutet, BI, i Norge, där hon studerade till Bachelor of Management med inriktning på ledarskap och coaching. Hon har även utbildning inom resebranschen och kultur.

Inger Johanne är förutom certifieringen i UGL även certifierad i THE (The Human Element), inom NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) som Master Practitioner. Hon har även studerat vidare till HR (Human Resource) coach.

Livet i övrigt

De erfarenheter hon gjort i livet och hennes uppväxt har bidragit till god självutveckling och självinsikt, samt att hon vill dela med sig till andra och hjälpa andra att växa och utvecklas som människor.

På fritiden ägnar hon sig helst åt att vistas i skog och mark eller på konstutställningar. Resor och att tillbringa tid med familj och vänner hör också till favoritsysselsättningarna.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.