Ingela Berggren är kursledare för UGL

Efter 22 år på Volvo så driver jag sen 2007 mitt egna företag där jag jobbar med det som andra ibland kallar mjuka frågor och som jag vill kalla de modiga frågorna nämligen utveckling som ledare och medarbetare. Tex att våga ta i tuffare saker, ge feedback, konflikter mm. Kunder, kollegor och deltagare beskriver mig som öppen, seriös, jordnära, skapar trygghet, bra på att ge feedback, utmanar och kunnig.

Jag har lång erfarenhet av att genomföra kurser och program inom ledarskap, medarbetar- och grupputveckling. Handleder och coachar även ledningsgrupper och chefer. Förutom licensierad handledare i UGL sen år 2000 så är jag även behörig att handleda blivande UGL handledare på deras sista moment för att bli licensierade.

Exempel på andra kompetenser jag har är certifiering i beteendetesten IDI och SDI, NLP på practioner och masternivå, coach ICF samt certifierad förändringsledare.

Mer om Ingela

Jag är intresserad av såväl människor som att bidra och utmana till deras utveckling. jag är också intresserad av olikheter och hur alla får plats i arbetsliv och samhälle.

På fritiden trivs jag i min stuga och att få utlopp för min kreativa sida genom mitt nya intresse keramik och skapande i andra former.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.