Ingela Berggren är kursledare för UGL

Efter 22 år på Volvo så driver jag sen 2007 mitt egna företag där jag jobbar med det som andra ibland kallar mjuka frågor och som jag vill kalla de modiga frågorna nämligen utveckling som ledare och medarbetare. Tex att våga ta i tuffare saker, ge feedback, konflikter mm. Kunder, kollegor och deltagare beskriver mig som öppen, seriös, jordnära, skapar trygghet, bra på att ge feedback, utmanar och kunnig.

Jag har lång erfarenhet av att genomföra kurser och program inom ledarskap, medarbetar- och grupputveckling. Handleder och coachar även ledningsgrupper och chefer. Förutom licensierad handledare i UGL sen år 2000 så är jag även behörig att handleda blivande UGL handledare på deras sista moment för att bli licensierade.

Exempel på andra kompetenser jag har är certifiering i beteendetesten IDI och SDI, NLP på practioner och masternivå, coach ICF samt certifierad förändringsledare.

Mer om Ingela

Jag är intresserad av såväl människor som att bidra och utmana till deras utveckling. jag är också intresserad av olikheter och hur alla får plats i arbetsliv och samhälle.

På fritiden trivs jag i min stuga och att få utlopp för min kreativa sida genom mitt nya intresse keramik och skapande i andra former.

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
18 mar - 22 mar 2024
Vecka 12
Flämslätt Stifts- och Kursgård, Skövde
24 900 kr 3+ Anmälan Mer information
22 apr - 26 apr 2024
Vecka 17
Flämslätt Stifts- och Kursgård, Skövde
24 900 kr 3+ Anmälan Mer information
27 maj - 31 maj 2024
Vecka 22
Flämslätt Stifts- och Kursgård, Skövde
24 900 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.