göran dahlgren ugl handledare

Göran Dahlgren har ledarerfarenhet inom flera olika organisationer. Han har även varit delaktig i start och drift av nya företag. Under en period drev han bland annat en kursgård i Jämtland.

Som konsult har han arbetat med uppdrag inom större företag såsom t ex Ericsson, ABB, Posten, Stena Line, Pharmacia och Volvo.

Ledord

Ledord i hans arbete är resultat, tydlighet och ett jordnära förhållningssätt. Att möta deltagarna där de är och fokusera på möjligheter hör också till hans röda tråd.

Målstyrning och UGL

göran dahlgren är certfierad enligt UGL 2008

Förutom arbetet som UGL-handledare arbetar han idag som coach och handledare för både individer och grupper, utvecklare av ledarskap samt med målstyrning för att skapa målfokus och handlingsplaner för prestation. Till UGL-handledare utbildade och certifierade han sig år 2003.
Han har också omcertifierat sig för att vara godkänd att handleda kurser enligt den omarbetade versionen av UGL, kallat UGL 2008.

Mer om Göran

Göran bor i Stockholm med familj och barn. Balans i livet får han genom att kombinera livet i huvudstaden med vistelser på gården vid Siljan. Behovet för egna äventyr tillfredsställs genom den Touringmotorcykel med packväskor, som står parkerad i garaget, redo för en tur.

<< Till Datum och priser för UGL-kurser

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser