göran dahlgren ugl handledare

Göran Dahlgren har ledarerfarenhet inom flera olika organisationer. Han har även varit delaktig i start och drift av nya företag. Under en period drev han bland annat en kursgård i Jämtland.

Som konsult har han arbetat med uppdrag inom större företag såsom t ex Ericsson, ABB, Posten, Stena Line, Pharmacia och Volvo.

Ledord

Ledord i hans arbete är resultat, tydlighet och ett jordnära förhållningssätt. Att möta deltagarna där de är och fokusera på möjligheter hör också till hans röda tråd.

Målstyrning och UGL

göran dahlgren är certfierad enligt UGL 2008

Förutom arbetet som UGL-handledare arbetar han idag som coach och handledare för både individer och grupper, utvecklare av ledarskap samt med målstyrning för att skapa målfokus och handlingsplaner för prestation. Till UGL-handledare utbildade och certifierade han sig år 2003.
Han har också omcertifierat sig för att vara godkänd att handleda kurser enligt den omarbetade versionen av UGL, kallat UGL 2008.

Mer om Göran

Göran bor i Stockholm med familj och barn. Balans i livet får han genom att kombinera livet i huvudstaden med vistelser på gården vid Siljan. Behovet för egna äventyr tillfredsställs genom den Touringmotorcykel med packväskor, som står parkerad i garaget, redo för en tur.

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
24 feb - 28 feb 2025
Vecka 09
Hovs Hallar, Båstad
0 kr 3+ Anmälan Mer information
19 maj - 23 maj 2025
Vecka 21
Bommersvik, Stockholm
0 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.