ugl-handledare christina waara

Christina Waara är utbildad beteendevetare med betoning på pedagogik. Hon utbildade sig till UGL-handledare 1991. Tidigare har hon arbetat i cirka 30 år som socialarbetare främst på Pliktverket och Värnpliktsverket.

Idag arbetar hon med utbildning inom till exempel ledarskap, kommunikation, organisationsutveckling och mental utveckling. Hon anlitas för hemkomstsamtal och debriefing genom Försvarsmakten för hemvändande FN-styrkor som varit på utlandsuppdrag. Hennes kunder i övrigt har bland annat innefattat Polisen, Försäkringskassan, Svenska Kyrkan, SSAB och LKAB.

Omcertifierad för UGL 2008

Christina har även omcertifierat sig för att vara berättigad att fungera som handledare för den nya versionen av UGL kallad UGL 2008. Läs mer om detta genom att klicka på bilden till höger.

Lära av andraChristina är certifierad enligt nya UGL 2008

Hon är själv bosatt i Boden och finner det mycket stimulerande att möta nya människor. Hon inser hur mycket hon har att lära av andra och brukar säga "när jag inte tror att jag har någonting att lära av andra skall jag sluta som utbildare".

Christina betonar också gärna att familjen är mycket viktig för henne. Hon är gift med Sven-Erik och de har två vuxna döttrar samt fyra barnbarn som är bosatta i Umeå.

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
25 nov - 29 nov 2024
Vecka 48
Bommersvik, Stockholm
27 700 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.