ugl-handledare bodil jönsson

Bodil Jönsson har en bakgrund som pedagog inom grundskolan samt som författare av läromedel, framförallt med inriktning på lästeknik.

Hon utbildade sig till UGL-handledare år 2003 och är även omcertifierad för att utbilda inom UGL 2008, den uppdaterade versionen av kursen.

UGL-handledare med många kompetenser

Bodil är även utbildad handledare för SDI, Strength Deployment Inventory, sedan år 2003 och utbildad processhandledare av St Lukas i Uppsala, samt utbildad i medling och konfliktarbete av St Lukas i Göteborg.

Flitigt anlitad föreläsare

Bodil är idag en flitigt anlitad föreläsare och förekommer hos ett flertal olika talarförmedlingar. Hon har även flera års erfarenhet av konfliktarbete och arbete som processhandledare. Hon har även varit verksam med medlingsuppdrag och lösningsfokuserade arbetsmodeller.

Bodil är certifierad enligt nya UGL 2008Hennes verksamhet idag innefattar, förutom föreläsandet och UGL-kurserna, bland annat utveckling av arbetslag och ledningsgrupper, handledning och författande.

Om Bodil som person

Bodil, som säger sig vara uppväxt i den stadiga skånska myllan, har också ett kroniskt behov av att utrycka sig i bild och text. Sedan många år målar hon med akvarellfärg och hennes verk förekommer hos både konstklubbar, konstföreningar och företag runt om i landet.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.