Annika Thunström är handledare för UGL-kurserAnnika Thunström har i mer än 20 års arbetat med service i olika former, bland annat som reseledare, informatör, marknadsdirektör, klubbdirektör och försäljningsdirektör.

Erfarenhet inom ledarskap

Hon har ledarerfarenhet både från stora företag och från ideella föreningar. Annika har stor erfarenhet av att arbeta med attitydpåverkan och förändringsprocesser, vilket hon också tycker om att göra.

Egen utbildning

Annika är certifierad handledare både för UGL-kurser, Utveckling Grupp och Ledare, samt för SDI, Strength Deployment Inventory.

Hon har även 190 universitetspoäng med inriktning huvudsakligen på marknadsföring och information.

Mer om Annika som handledare för UGL-kurser

Annika beskriver sig själv som en mycket nyfiken person som är klarsynt, engagerad och drivande. Hon vill utveckla och förbättra i stort som smått.

Hon drivs av att bidra till ökad insikt och förståelse. Till sina styrkor räknar hon sin förmåga att analysera, att se sammanhang och att entusiasmera andra människor.

Aktuella kurser med denna kursledare

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
14 okt - 18 okt 2024
Vecka 42
Skogshem och Wijk, Lidingö
33 200 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.

UGLkurser.se förmedlar kvalitetssäkrade UGL-kurser i hela Sverige som utvecklar ditt ledarskap och medarbetarskap.