Anneli Möllerberg UGL-handledareAnneli Möllerberg är personalvetare och idag anställd av Läkemedelsverket, ett arbete hon varvar med att vara UGL-handledare.

Hon har arbetat med personalfrågor i 14 år och kompetensutveckling under sex år, vilket inneburit ledarutveckling, utbildningar i totalförsvarskunskap och arbete med traineeprogram.

Att driva förändringsprocesser för att stimulera människor till utveckling, både personlig utveckling såväl som arbetsgruppers utveckling, är något hon trivs med.

Utbildningar och certifieringar

1992 tog Anneli beteendevetarexamen vid Uppsala Universitet. Vidare har hon läst psykologi, samt olika konsult- och projektledarutbildningar.

Lösningsorienterad coaching är också något hon utbildats i, vid Ersta Sköndals högskola.

Anneli är av Försvarshögskolan utbildad UGL-handledare, hon är omcertifierad för att hålla i den uppdaterade versionen av UGL, kallat UGL 2008.

Personlighetstestet OPQ- Operational Personality Questionnaire, är något Anneli är behörig i att använda.

ugl-handledare-2008Anneli om UGL

Det finns en stor glädje i att använda och förmedla UGL-konceptet.

"Att stödja varje steg mot större personlig mognad och personligt ledarskap ger gruppen möjligheten att lära sig om sig själva och bli effektivare i sitt samarbete", menar hon.


 

 

 

 

 

<< Till Datum och priser för UGL-kurser

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
15 nov - 19 nov 2021
Vecka 46
Skogshem och Wijk, Lidingö
30 800 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.