Peter Jungerfelt är handledare för UGL

Peters Jungerfelts yrkesbana började som officer och därefter ledare, utbildare och kompetenschef inom olika företag. Idag är Peter en eftertraktad föreläsare och utbildare, men också samtalsterapeut inom beroende- och ångestproblemtatik.

De områden som Peter nu engagerar sig i är konsultarbete i form av grupp- och individutveckling, individuellt motivationsarbete inom missbruks- och beroendeproblematik, samtalsstöd och terapi kring beroende och ångest samt kartläggning/matchning kring behandling utifrån den missbruks-, beroendeproblematik som Peter identiferar hos sin klient.

Med sin kompetens och erfarenhet har Peter hjälpt ett stort antal människor till framgång både i yrkeslivet och privatlivet. Peter hjälper människor att lära sig förmedla en större medvetenhet om den egna betydelsen i den personliga kommunikationen samt vikten av struktur.

Peters bakgrund

Ursprungligen kommer Peter från Uddevalla, men är sedan 1988 bosatt i Göteborg.
Uppväxten inrymde mycket musik, politik och idrott . Peter har utvecklat en god förmåga att dela med sig av sin erfarenhet och nyfikenhet på livet.

Som officer har Peter en tioårig karriär. Han blev därefter ledare på försäkringsbolaget Skandia och senare utbildare på WM-data. 2003 avslutade Peter en anställning som kompetensenhetschef på Gatubolaget i Göteborg.

ugl-kurs-2008Ett stort antal UGL-kurser i bagaget

Under de senaste fyra åren har Peter genomfört ett tjugofemtal UGL-utbildningar, ett par längre projektledarutbildningar samt flera enstaka kurser i framställningsteknik och teamutveckling.

En deltagares ord om Peter

"Jag tycker att Peter visat ett stort engagemang och stor kunskap om UGL:s olika delar, vilket möjliggjort för mig att känna tillit, visa öppenhet och intresse. Detta har resulterat i en, för mig, mycket givande kurs."

<< Tillbaka till Datum och priser

Totalpris
32 000 kronor

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi.

Anmälan Information

Datum
13 mar - 17 mar 2023
Vecka 11

Kursplats
Skogshem och Wijk, Lidingö

Kursledare
Carola Carlsson
Peter Jungerfelt

Övrigt

Samtliga priser är exklusive moms.

Anmälan Information

Ring oss om du har frågor

Ring oss på: 08 58080040

Se Datum och Priser

Totalpriset inkluderar kursavgift, kursmaterial, kost och logi. Samtliga priser är exklusive moms. Klicka på kursgårdens namn för mer information.

Kursdatum Kursgård Totalpris Platser kvar
13 mar - 17 mar 2023
Vecka 11
Skogshem och Wijk, Lidingö
32 000 kr 3+ Anmälan Mer information
22 maj - 26 maj 2023
Vecka 21
Skogshem och Wijk, Lidingö
32 000 kr 3+ Anmälan Mer information

För att se en förteckning över samtliga UGL-kurser med andra handledare, vänligen gå till Datum och Priser.